top of page
Artistene
Disse artistene er klare for Liverpoolfestivalen 2024, og flere navn kommer!

THE RAGAMUFFINS

the ragamuffins.jpg

Lørdag kveld byr på en energibombe når The Ragamuffins kommer direkte fra Liverpool by for å lage liv fra hovedscenen. Det var et krav fra alle på Liverpoolfestivalen 2023 at vi inviterte disse tilbake .

Her blir det LFC låter på løpende bånd fra gutta som står bak supporterversjonene av blant annet "Si Senor" og "Tsimi Tsimi Tsimi our Kostas Tsimikas " (Gimme gimme gimme)

 

The Ragamuffins har de siste sesongene vært husbandet på Hotel Anfield og er fast innslag der på kampdagene. De har også spilt rundt på store supporter arrangement i USA, Canada og Europa men nå skal de endelig tilbake til Liverpoolfestivalen. Dette blir en perfekt avslutning på festivalens siste dag! Her kommer LFC perlene på rekke og rad!

The Ragamuffins står på hovedscenen LØRDAG

HR. SMITHS VENNER

smith.jpg

Torsdag kveld blir det god kok på festivalområdet når Hr. Smiths Venner drar i gang sin hyllest til Joachim «Jokke» Nielsen!

Hr. Smiths Venner er et hyllestband til Joachim «Jokke» Nielsen, og leverer de udødelige klassikerne hans med energi, tempo og råskap. Bandet har siden 2010 spilt over 200 konserter og har med det opparbeidet seg et særdeles godt rykte som beinsolide leverandører av Jokkes arv.

Bandet har figurert på forskjellige konsertarenaer, puber, barer, utesteder, samfunnshus, privatboliger, låver, festivaler, klamme kjellere og glovarme scener både innendørs og ute rundt omkring i Norge, ingen scene er for stor og ingen plass er for liten. Bandet leverer pur energi fra scenen når de hamrer grundig løs på Jokkes katalog midt i mellom ærefryktig respekt og skamløs spilleglede, og publikum er garantert å forlate konserten med et smil om munnen og et minne for livet.

Hr. Smiths Venner står på hovedscenen TORSDAG

ANDY HODGSON

andy 2.jpg

Andy Hodgson er kanskje ikke et navn du umiddelbart vet hvem er, men har du tilbragt litt tid på Taggys i Anfield Road så har du antageligvis fått med deg denne fyren. 35 åringen som er født og oppvokst bare noen steinkast fra Anfield er en vassekte scouser og LFC supporter.

Andy gjorde stor suksess under Liverpoolfestivalen 2023 og vi har lyst til å gi han nok en runde. Gled deg til å oppleve en ekte scouser med et blodrødt hjerte.

Andy er en aktiv musiker og mange av dere har også opplevd han når dere har droppet innom en eller flere av pubene rundt omkring i Liverpool. Nå er han klar for sin fjerde opptreden i Norge. Vi kan garantere god stemning når mr Hodgson drar i gang gitaren. Han vil være til stede på festivalen både fredag og lørdag!

DET BETALES

det betales.jpg

Det Betales har blitt omtalt som verdens beste Beatles tribute band, og de har gjort mer enn 50 konserter på legendariske The Cavern Club i Liverpool. De har også spilt foran 40 000 publikummere i Liverpool sentrum i forbindelse med 50 års markeringen for utgivelsen av singlen My Bonnie, som The Beatles spilte inn sammen med Tony Sheridan. På scenen sammen med dem var selvfølgelig Tony Sheridan

.

Gutta har turnert over store deler av verden siden oppstarten i 1976 og vi er veldig stolte og glade over at de tar med lyden av Liverpool til festivalen vår. Her kommer hitene som perler på en snor, Penny Lane, She loves you Yeah, Yeah, Yeah, A hard days night, Can’t buy me love og Hey Jude for å nevne noen få av de låtene du skal få oppleve. Vi mistenker også at hjertet banker litt ekstra for Liverpool F.C blant gutta i bandet!

Det Betales står på hovedscenen FREDAG

ONE VISION - A TRIBUTE TO QUEEN

one vision.jpg

One Vision har en rikholdig katalog med låter i bagen når de inntar Pepsi Max scenen vår torsdag kveld. Bandet som egentlig består av musikere fra forskjellige band møtes noen ganger i året for å hylle Queen. Tidligere i juni fylte de to fulle hus på Gjøvik, for det var like greit å kjøre to konserter når de først var samlet som band.

 

Når One Vision inntar scenen kan du selvsagt forvente at Queen låtene kommer på løpende bånd. Du kan også forvente et band som bobler av spilleglede og energi, her blir det god stemning og høy allsangfaktor. Dette blir rett og slett veldig bra folkens!

 

One Vision står på hovedscenen TORSDAG

HARRY HOOVERS

harry.jpg

Harry Hoovers er et band bestående av fem karer som brenner for å videreføre og hylle arven etter Vazelina Bilopphøggers. Med en salig blanding av humor og gromlåtene til Vazelina har bandet siden oppstarten i 2011 skapt stemning og underholdt både fjernt og nært. Når de inntar Pepsi Max scenen på Liverpoolfestivalen så spiller de på hjemmebane. Her blir det både allsang, god stemning og noen føler kanskje også på at det må danses litt.

Harry Hoovers står på hovedscenen LØRDAG 

MARIE GRAM

MARIE.jpg

Marie har ikke lang reisevei til Liverpoolfestivalen, jinta fra Toten er intet mindre enn en lokal superstjerne som vi gleder oss til at flere av dere som tar turen innom frokosten på lørdag oppdager. Marie har gitt ut et kritikerrost album og er stadig i studio og sysler med nye komposisjoner. Marie spiller på Engelsk frokost på Brygga lørdag (gratis arrangement)

Marie spiller på Engelsk frokost på Brygga lørdag

THOMAS PAULSBERG

THOMAS.webp

Det er Thomas Paulsberg som får æren av å innvie Pepsi Max scenen under årets festival. Her får vi en kortreist men langhåra trubadur, låtskriver og showmann. Han bevæpner seg som regel med gitar og fyrer av allsangvennlige hits innimellom tullprat. Gutten er selvfølgelig Liverpool-supporter og vi mistenker at han alltid har drømt om å stå på scenen i Liverpooldrakt. Thomas spiller torsdag kl 18:00 på hovedscenen og tar turen tilbake også på fredag kl 15:00. Bli bedre kjent med Thomas på her

RASMUS DUGSTAD

RASMUS.jpg

Rasmus fant kjærligheten på Gjøvik (som svært mange andre har gjort) og har flyttet både musikkstudio, gitarer og andre ting som lager lyd hit til distriktet. Han er kanskje best kjent som den ene halvparten av Ash and Thorn som fikk mye oppmerksomhet gjennom The Voice på TV2 i 2021. Nå sysler han mest med solokarrieren og har nettopp gitt ut musikk under sitt alter ego Saint Elmo. Du kommer også til å møte fyren rundt omkring på festivalområdet, han er av festivalens fotografer og dronepilot. Rasmus spiller i Pondus Bar på lørdag.

GUSTAV WENTZEL

GUSTAV.jpg

11 åringen sjarmerte alle som dukket opp tidlig på lørdagen for å få med seg konserten hans. Her ble det usedvanlig god stemning og latteren satt løst blant festival deltagerne da den munnrappe gutten serverte gullkorn over en lav sko mellom låtene.

Flere fortjener å få med seg Gustav og vi har derfor invitert han tilbake.

Gustav er på plass LØRDAG 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få siste oppdatering på nye artister

Takk for at du meldte deg på nyhetsbrevet vårt

bottom of page