top of page

FRIVILLIG LIVERPOOLFESTIVALEN 2023

295958732_418407876913123_57751771254233642_n.jpg

Vil du være med som frivillig under Liverpoolfestivalen 2024!

Dette er en festival som ikke ligner noen annen, vi er Skandinavias største i sitt slag og du vil møte Liverpool-supportere som kommer til festivalen for å oppleve fellesskap og kose seg
Det viktigste er at du stiller med godt humør og topp motivasjon for å lage verdens beste festival. Bonusen er at du får en fantastisk opplevelse som du sent vil glemme! I tillegg inviterer vi til frivilligfest i etterkant av festivalen, for å vise hvor stor pris vi har satt på DEG og din innsats!

HVA TILBYR VI?

 • Nye venner

 • Mat og drikke når du jobber

 • Egen Liverpoolfestivalen t-skjorte

 • Honorering i form av festivalbillett

 • Trivelige festivaldeltagere som setter pris på jobben du gjør

 • Fest for alle frivillige i etterkant av festivalen

HVA FORVENTER VI AV DEG?

 • Du er løsningsorientert

 • Du er et JA menneske

 • Du har godt humør, blid og motivert

 • Du er opptatt av at de besøkende skal få den beste opplevelsen når de er hos oss.

 • Du kler deg i henhold til arbeidsområdet og været

 • Du møter til rett tid, er positiv og forberedt

 • Du er nysgjerrig og lærevillig

 

Som en del av Team Liverpoolfestivalen så tjener du din festivaltid på å jobbe et eller flere skift. Skiftene består av enten første vakt eller siste vakt. Husk å ta med drikkeflaske til dine skift De som er med på opprigg og nedrigg vil ha en variabel arbeidstid i forhold til hvor lang tid det vil ta å få jobben gjort. Her er det mange tunge løft, og i den forbindelse trenger vi dedikerte trucksjåfører. Du er med på å bygge opp festivalen, og til å gjøre den til årets opplevelse for alle som er tilstede på festivalen.

 

Når du jobber som frivillig hos oss, så er du vårt ansikt utad og du er med på å representere våre verdier. Vi gjør alle vårt beste for at deltagerne skal få den opplevelsen de har kommet for. Som frivillig er du en viktig del av dette, og vi setter utrolig stor pris på at du vil være med.

Vil du bidra innenfor et eller flere av områdene under?

BAR OG SERVERING, 18 ÅR

Vi har satt vår ære på at ingen skal behøve å vente lenge på å bli servert. Her samarbeider du med ett team hvor jobben består av å stå bak og fylle opp glass med øl og cider, eller stå i front hvor selve salget skjer. Alle er med på å holde barområdet rent og ryddig for gjestene våre. Du trenger ingen erfaring, alle får opplæring i forkant. Viktigste er at du har godt humør, er strukturert og utadvendt.

BANEMANNSKAP OG MILJØ

Dette er en veldig viktig jobb under festivalen, og du er ett ordens menneske som liker å gjøre festivalen til et ryddig og hyggelig sted. Oppgavene består av å sørge for at bordene alltid er rene og tomme for søppel, at området rundt festivalen er ryddig, og ikke minst at doene alltid er rene, har dopapir og tilgang på håndvask.

SALG AV FESTIVALEFFEKTER

Vi har vår egen bod hvor vi selger egne festivalprodukter. Og du som ønsker å jobbe her, er en kremmer, som er glad i å snakke med folk og synes salg er gøy. Du vil få opplæring i forkant av din vakt.

 

BILLETTER OG AKKREDITERING

Du er den første våre festivaldeltagere møter, da utlevering av festivalbånd skjer ved inngangen til festivalen. Jobben består av utlevering av festivalbånd og forskjellige aktivitetsbånd, og salg av festivalbilletter til nye besøkende. Du er pålitelig, nøyaktig og serviceinnstilt, og møter alle besøkende med ett smil. Opplæring vil bli gitt i forkant av din vakt.

OPPRIGG OG NEDRIGG AV OMRÅDET OG AV SCENE

Teamet som er med på å gjøre klart området til festivalen, må være klar for en variert hverdag. Her bygger vi opp hele festivalområdet som består av barer, sitteplasser, barneområde, toaletter, gjerder og alt som trengs for å få ett flott oppholdssted for våre gjester. Du vil få utdelt hansker ved oppmøte. Har du truckførerbevis så er det kjempeflott.

Ved nedrigg så gjelder det samme, men da skal alt av utstyr rigges ned og legges på rett plass, kaste all søppel, og rydde klart området.

Ved opprigg og nedrigg av scene vil du bli instruert av erfarne teamledere. For her skal det opp lyd og lys i tillegg til selve scena.

VAKT 18 ÅR

Jobben består av å se til at de besøkende har en trygg festival. Ha oversikt over hva som skjer på området, passe på viktige inn og utganger og bistå festivaldeltagerne ved behov. Du vil jobbe under en teamleder som sørger for at du får den informasjonen du trenger, og sørger for at du har en variert vakt. Du er en hyggelig, strukturert og utadvendt person som liker å se at de rundt deg har det bra.

Vi har mye utstyr som brukes under festivalen. Og det betyr at vi også trenger nattevakter for å passe på dette. Personene som tar denne jobben, må være over 18 år. Jobben består av å se til at ingen uvedkommende kommer inn på området. Det er tilgang på ei brakke, mat og drikke. Vakta starter når festivalen stenger, og du vil bli avløst kl. 07:00 dagen etterpå.

 

SJÅFØR, 18 ÅR:

Jobben består av å kjøre gjester og spesielt inviterte til og fra festivalen. Sørge for at de har en hyggelig opplevelse og en trygg reise. Vi trenger sjåfører både til vanlig personbil og minibuss. Du er utadvendt, blid og imøtekommende, og veldig serviceinnstilt.

Representerer du ei russegruppe, vennligst send Kine en mail.

Har du spørsmål? Vennligst ta kontakt med Kine Tøftum Sunde på: kine@liverpoolgjovik.no

bottom of page